Varför FibreHigh Coffee Booster?

  • Gynnar dina goda bakterier i tarmen – grund för hälsa
  • Ökad mättnadskänsla under dagen – minskat småätande
  • Ger mer regelbunden mage – skönt att veta!

FibreHigh Coffee Booster 30 påsar

SKU: 100

Välj att beställa ett paket för 329 kr eller
– börja prenumerera
för 279 kr per månad.

Betala enkelt & smidigt med Klarna

Coffee Booster är ett dagligt fibertillskott som innehåller en unik komposition av lösliga fibrer. Med en dos så får du i dig cirka halva av det rekommenderade dagsintaget av lösliga fibrer. Det tillsätts direkt i kaffe eller annan varm dryck och påverkar varken smak eller konsistens. 1 portion FibreHigh Coffee Booster innehåller mindre än 2g kolhydrater och <20 kalorier. Att magen blir glad av fibrer, det är ingen hemlighet. Men om det är rätt sorts fibrer, de så kallade lösliga fibrer – ja då blir tarmens snälla bakterier riktigt glada! Den här typen av lösliga fibrer passerar magsäcken, tunntarmen och in i tjocktarmen utan att brytas ner. I tjocktarmen fermenterar fibrerna och blir till föda för de goda tarmbakterier som bor där. Lösliga fibrer brukar även benämnas som prebiotika och är en viktig del av vårt immunsystem och välmående. Framtagandet av Coffee Booster bygger på forskning kring fibrers påverkan på tarmhälsa och förstärkt immunförsvar. En vuxen person bör äta cirka 30 gram kostfibrer dagligen, varav åtminstone 10 gr bör vara lösliga fibrer (prebiotika). Tyvärr, är det inte många vuxna som når upp till de dagliga rekommendationerna på grund av näringsfattig kost och processad mat. Då kan ett fibertillskott vara en god idé för att se till att du får tillräckligt med fibrer. Att använda FibreHigh Coffee Booster är enkelt! Det är förpackat i små smidiga portionspåsar som passar utmärkt att ha med sig ut on the go. Häll upp påsens innehåll i en kopp. Därefter tillsätter du kaffe eller annan varm dryck och rör om. Sen är det bara att njuta av din fiberboostade dryck.

Ingredienser i Coffee Booster: Arbinogalactan, Maltodextrin, Inulin Överskrid ej daglig rekommenderad portion av 1-2 doseringsskopor (= 15-30 ml = 2 msk =ca 16 gr). 1 portion FibreHigh Coffee Booster innehåller mindre än 2g kolhydrater och <20 kalorier. Används som kosttillskott i en normal diet. Produkten ersätter ej en varierad kost och hälsosam livsstil. Konsultera en läkare om du lider av autoimmun sjukdom, är gravid, ammar eller har genomgått en transplantation. Förvara i torrt och svalt utrymme. Förvaras oåtkomligt för barn. Konsumera ej skadad/öppnad påse.
Se våra köp- och ordervillkor. I korthet innebär den att du enligt distansköplagen har rätt att returnera oöppnade och ej skadade paket inom 14 dagar samt att, efter vår kontroll, få tillbaka det du betalat undantaget frakten. Returfrakten får du stå för själv.
FibreHigh är numera fraktfritt vid köp eller prenumeration.

Vad våra kunder tycker