Harmonimässan 2022 i Stockholm 

 

Sveriges största hälsomässa Harmonimässan går av stapeln i Stockholm den 29-30 oktober. FibreHigh är självklart på plats med speciella mässerbjudanden och intressanta föredrag om tarmhälsa. Vi kommer att vara på plats i hall C rad 13a. Kom förbi montern och hämta upp din goodiebag, ta en fiberrikfika och snacka tarmhälsa med oss!

Föredrag om tarmhälsa

Det talas mycket om tarmhälsa och dess påverkan på vår allmänhälsa. Mår magen bra, så mår vi bra. Följ med på en djupdykning inom kroppens alla biljoner bakterier, också kallat microbiota, betydelsen av lösliga fibrer (prebiotika) för vår hälsa och tarm. 

FibreHigh håller föredrag om tarmhälsa: Den 30 oktober i rum 6 kl 12.15.  

Vi kommer att dela med oss av hur du kan du göra för att må som bäst och hur du kan skapa balans för tarmens microbiota.

  • Vad säger forskningen
  • Vad säger våra egna studier
  • Hur påverkas de som ökar sitt intag av lösliga fiber
  • Vilken mat främjar tarmhälsa och vad bör vi undvika
  • Andra vanor som påverkar tarmhälsan
Förboka din goodiebag
 

Äter du tillräckligt med fibrer? FibreHighs passion är fibrer och tarmhälsa för en bättre allmänhälsa. Lösliga fibrer är viktigt, inte bara för en normal tarmfunktion utan även för att föda dina goda tarmbakterier. 

 

FibreHigh har utvecklat ett dagligt fibertillskott som ger dig halva dagsintaget av lösliga fibrer i en dos. Produktutvecklingen av Coffee Booster bygger på forskning runt tarmhälsa och fibrers betydelse för vår hälsa.

 

Passa på att förboka din FibreHigh goodiebag!

(obs begränsat antal så säkra din goodiebag redan idag.)