OM OSS

Vi är FibreHigh. Vårt mål är att ta fram produkter som hjälper oss och våra kunder att må bättre.

received_10154556749768716

Anders Melander

Grundare och COO

Jag har en bakgrund som ekonom, konsult och säljare. Över åren har jag odlat ett intresse för välmående, kost och hälsa. Som den entusiast jag är så har jag läst massor, testat många nya produkter, kurser och metoder. Mitt mål är att jag ska vara frisk, energifylld och orka göra allt som jag tycker är kul under många år till! Som grundare av företaget FibreHigh AB så kommer jag arbeta hårt för att du ska kunna köpa bra produkter av oss, som jag har testat och att jag själv är övertygad är rätt produkt.

Mina bästa tips för förbättrad hälsa:

 • Ät rätt undvik socker och lektiner samt ta kosttillskott (t ex FibreHigh Coffee Booster) för att säkerställa att du får tillräckligt av det du behöver för att orka.
 • Periodiska fasta jag föredrar 16/8, för att låta kroppen komma ner i varv, regenerera sig och minska aktiviteten i mage/tarm.
 • Rör dig jag gör Yoga, promenerar med hunden och stödjer med lite tid på gym.
 • Meditera och var tydlig med vad du vill. Vi har en otrolig kapacitet under egen kontroll. Meditation är som vilken träning som helst, du blir bättre ju mer du tränar på det.
IMG_3251 (2)

Catharina Zetterquist Melander

Grundare och CEO

Jag har under hela mitt liv varit intresserad av att vi ska må bra, på alla plan. Då jag under största delen av mitt yrkesliv varit engagerad i krävande yrkesroller har det varit väldigt viktigt att på ett enkelt vis kunna tillgodogöra mig nyttig mat och goda livsstilsvanor. Att jag därför har fått denna möjlighet, att vara med och grunda FibreHigh, med en filosofi som ska passa människor på språng i livet: att kunna erbjuda en god vana, känns fantastiskt roligt. Och viktigt!

Mina bästa tips för förbättrad hälsa:

 • Att ge mig själv förutsättningar till 8 timmars sömn per dygn.
 • Hund! Vi har hund, vilket innebär att det blir åtminstone 2, ibland 3 riktiga promenader per dag. Lättare rörelse som promenad eller lätt jogg håller inte bara flåset och rörelseförmågan uppe, utan ger också utrymme för lite
  egentid med tankar och funderingar för att koppla bort vardagliga stressmoment.
 • Äta det som jag mår bra av – och tycker om! Det är viktigt att äta rätt, men än viktigare att njuta av det jag äter. Det är helt ok att unna mig både choklad och ett glas gott vin, eller en fantastisk efterrätt när jag så känner för det!
 • Och förstås: Att tillsätta min dagliga dos av FibreHigh Coffee Booster i mitt morgonkaffe!
FibreHigh content manager

Alexandra Alberti 

Content manager

Att skriva har alltid varit en naturlig del av mitt liv. Så det är riktigt kul att få jobba med något som jag älskar. I min roll som Content Manager hos FibreHigh hoppas jag att kunna inspirera andra människor att leva mer hälsosamt och hitta balans.

Mina bästa tips för förbättrad hälsa:

 • Balans. Det här lilla ordet håller hela min livsfilosofi. Balans är nyckeln. Pizza och ett glas vin, absolut! Men kanske inte varje dag.
 • Stressa ner. Det är svårt, men det gör en sån skillnad. Hitta små sätt att göra vardagen enklare.
 • Vardagsmotion. Spring och lek med barnen, hoppa av hållplatsen ett stopp tidigare eller ta trappan. Små vardagsrörelser är guld när man inte hinner med att träna.
 • Nyfikenhet. Sluta aldrig att vara nyfiken! Var nyfiken och testa något nytt varje dag. Jag lovar, det är en fantastisk känsla.
 • Stäng av. Nu kanske det låter lite motsägelsefullt att jag som jobbar med social media säger att man ska ”stänga av”. Men att lägga bort telefonen, koppla ner och koppla av helt enkelt!
w

Varukorg

Köp över 500 kr eller med prenumeration får du fri frakt!

Kundkorgen är tom

Summa
kr0.00