OM OSS

Vi är FibreHigh. Vårt mål är att ta fram produkter som hjälper oss och våra kunder att må bättre.

Anders Melander

Grundare och COO

Jag har en bakgrund som ekonom, konsult och säljare. Över åren har jag odlat ett intresse för välmående, kost och hälsa. Som den entusiast jag är så har jag läst massor, testat många nya produkter, kurser och metoder. Mitt mål är att jag ska vara frisk, energifylld och orka göra allt som jag tycker är kul under många år till! Som grundare av företaget FibreHigh AB så kommer jag arbeta hårt för att du ska kunna köpa bra produkter av oss, som jag har testat och att jag själv är övertygad är rätt produkt.

Mina bästa tips för förbättrad hälsa:

  • Ät rätt undvik socker och lektiner samt ta kosttillskott (t ex FibreHigh Coffee Booster) för att säkerställa att du får tillräckligt av det du behöver för att orka.
  • Periodiska fasta jag föredrar 16/8, för att låta kroppen komma ner i varv, regenerera sig och minska aktiviteten i mage/tarm.
  • Rör dig jag gör Yoga, promenerar med hunden och stödjer med lite tid på gym.
  • Meditera och var tydlig med vad du vill. Vi har en otrolig kapacitet under egen kontroll. Meditation är som vilken träning som helst, du blir bättre ju mer du tränar på det.

Catharina Zetterquist Melander

Grundare och CEO

Jag har under hela mitt liv varit intresserad av att vi ska må bra, på alla plan. Då jag under största delen av mitt yrkesliv varit engagerad i krävande yrkesroller har det varit väldigt viktigt att på ett enkelt vis kunna tillgodogöra mig nyttig mat och goda livsstilsvanor. Att jag därför har fått denna möjlighet, att vara med och grunda FibreHigh, med en filosofi som ska passa människor på språng i livet: att kunna erbjuda en god vana, känns fantastiskt roligt. Och viktigt!

Mina bästa tips för förbättrad hälsa:

  • Att ge mig själv förutsättningar till 8 timmars sömn per dygn.
  • Hund! Vi har hund, vilket innebär att det blir åtminstone 2, ibland 3 riktiga promenader per dag. Lättare rörelse som promenad eller lätt jogg håller inte bara flåset och rörelseförmågan uppe, utan ger också utrymme för lite
    egentid med tankar och funderingar för att koppla bort vardagliga stressmoment.
  • Äta det som jag mår bra av – och tycker om! Det är viktigt att äta rätt, men än viktigare att njuta av det jag äter. Det är helt ok att unna mig både choklad och ett glas gott vin, eller en fantastisk efterrätt när jag så känner för det!
  • Och förstås: Att tillsätta min dagliga dos av FibreHigh Coffee Booster i mitt morgonkaffe!