Tarmanalys

 

Har du bestämt dig för att ta tag i din tarmhälsa eller är du kanske nyfiken på tarmanalys? Toppen, då har du kommit rätt. I samarbete med vår partner PCRGut så erbjuder vi mikrobiomanalyser. Det är en möjlighet för dig att få en korsreferens och se hur ditt intag av Coffee Boosters fibertillskott påverkar dig.

Analysera din tarmflora

Den senaste forskningen har visat ett samband mellan obalans i tarmen och en rad andra sjukdomar.Genom att utföra en tarmanalys så kan du hålla koll på hur det står till i tarmen. På så sätt kan du förhoppningsvis lyckas förebygga en rad olika problem. 

Fibertillskott med lösliga fibrer

Utvecklingen av FibreHighs fibertillskott Coffee Booster är baserad på forskning kring lösliga fibrers påverkan av tarmhälsa. I en sammanslagning av våra studier framkommer det att 76% av deltagarna uppmätte ett förbättrat värde från start till slut eller mellan två mättillfällen. Det innebär att ca 4 av 5 personer får en förbättrad tarmhälsa mätt som balansen (optimalt 60:20:20) mellan tre olika kortkedjade fettsyror (ofta förkortade SCFA) även under den korta perioden av intag av FibreHigh Coffee Booster. Läs mer om testresultat och tarmanalys. 

Coffee Booster innehåller

Vårt fibertillskott Coffee Booster innehåller en unik komposition av lösliga fibrer som är skonsamma för magen. Det har en lång verkningstid och verkar i upp till 36 timmar i tarmen.

1 portion FHCB innehåller: Arbinogalactan, 5 gr, Inulin, 1 gr och Maltodextrin 2 gr. En dos innehåller mindre än 2 gram kolhydrater och <20 kalorier vilket gör det till ett utmärkt komplement vid periodisk fasta.