VÅRA PRODUKTER

Coffee Booster - Dagligt fibertillskott

FibreHigh Coffee Booster är ett dagligt fibertillskott som innehåller en unik komposition av lösliga fibrer. Med en dos så får du i dig cirka halva av det rekommenderade dagsintaget av lösliga fibrer. Det tillsätts direkt i kaffe eller annan varm dryck och påverkar varken smak eller konsistens.

Framtagandet av Coffee Booster bygger på forskning kring fibrers påverkan på tarmhälsa och förstärkt immunförsvar. En vuxen person bör äta cirka 30 gram kostfibrer dagligen, varav åtminstone 10 gr bör vara lösliga fibrer (prebiotika). Tyvärr, är det inte många vuxna som når upp till de dagliga rekommendationerna på grund av näringsfattig kost och processad mat. Då kan ett fibertillskott vara en god idé för att se till att du får tillräckligt med fibrer.

Att använda FibreHigh Coffee Booster är enkelt! Det är förpackat i små smidiga portionspåsar som passar utmärkt att ha med sig ut on the go.
Häll upp påsens innehåll i en kopp. Därefter tillsätter du kaffe eller annan varm dryck och rör om. Sen är det bara att njuta av din fiberboostade dryck.

Betala enkelt & smidigt med Klarna

FibreHigh Coffee Booster

30 påsar á 8 gr

FibreHigh Coffee Booster

480gr (motsv. 60 dagar)

Vad våra kunder tycker